Buğday ve Un Analizleri - Un Düzelticileri
Un değirmeni sahibiyseniz ve buğdaylarınızın saf çeşitlerinin veya un karışımlarının kalitesini kontrol etmek istiyorsanız. Bir çeşit seçimi veya bir model geliştirme konusunda tavsiye almak istiyorsanız.
Sanayiciyseniz ve üretimlerinizde kullandığınız unların düzenliliğinden emin olmak istiyorsanız.
Unlarınızın fırıncılık kalitesini kontrol etmek istiyorsanız?
Fiziko-kimyasal analiz laboratuvarı hizmetleri
Buğday üzerinde
Buhler öğütme, spesifik ağırlık, nem, protein, mikotoksinlerin tespiti vb.
Un üzerinde
Chopin alveografı, Hagberg düşüş indeksi, farinograf, kül oranı, hasar görmüş nişastalar vb.
Deneme Fırını hizmetleri
Pişirme kontrolleri (CNERMA ve BIPEA yöntemleri)
Ürünlerin düzenliliği ve kalitesinin kontrolü.
Eğitim Merkezi: (Fransız Ekonomi, Sanayi ve İstihdam Bakanlığı tarafından onaylı eğitim merkezi)
MILLBÄKER ürünlerinin kullanımı ve iyi fırıncılık uygulamaları konusunda eğitim.